· 

AGUICAT JA HA ARRIBAT!

Ja és un fet, l'AGUICAT comença a caminar!!!!!! I el bloc de l’AGUICAT també.

En aquest primer post us volem donar les gràcies per l'interès als que vau assistir a la reunió informativa on vam ampliar la informació i el tarannà de l’Associació.

Si no vau poder estar-hi, en breu tindreu el vídeo amb la reunió sencera. Mentrestant, gaudiu d'un resum amb un tràiler dels millors moments.

Perquè ho fem

 

La Junta de l’AGUICAT està formada per la Begoña, la Mª Jesús i l’Estrella (la mateixa junta de l’Associació que es va crear per fer el recurs a la multa de l'ACCO) a la qual s’afegiran alguns membres de la Plataforma per la Defensa de la Professió de Guia.

Si els voleu conèixer, al vídeo els veureu en acció. Si voleu formar-ne part digueu-ho. Tothom hi és benvingut!!

Perquè…. no teniu sovint la sensació que les nostres institucions i veïns, no tenen ben bé clar què som, ni què fem els Guies Habilitats per la Generalitat de Catalunya? Potser ja és hora que sàpiguen que vivim aquí, que també som veïns, que estimem aquest país i volem, des de dins, contribuir a fer un turisme més responsable i de qualitat, ara i en el futur.

L'AGUICAT vol ser l’eina per donar-nos a conèixer en tots els fronts i aconseguir que la nostra professió, que tant estimem i ens agrada, sigui reconeguda, recolzada i protegida.

No volem que les institucions dissolguin la nostra feina mentre en altres regions d’Europa i d’Espanya se segueix reconeixent.

 

Com ens organitzem

Doncs treballant en diversos fronts, dividits en grups petits i àgils.

Utilitzant les noves tecnologies que ens evitaran reunions presencials quan sigui possible i optimitzant el nostre temps. Que no sou gaire de noves tecnologies i no ho veieu clar? Cap problema. Aquí n’estem aprenent tots i us assegurem que amb el dia a dia es va practicant. En la nostra professió ja ve per defecte allò d'estar aprenent constantment.

Hi ha grups de treball per a tots els gustos. De moment tenim creats:

  • Comunicació
  • Intrusisme
  • Formació
  • Tecnologies i xarxes socials
  • Recerca
  • Mobilització (events i accions)

Segur que podeu col·laborar en algun d’ells, sigui perquè teniu contactes, perquè domineu un tema en concret o perquè ja fa temps que creieu que ja és hora de fer alguna cosa. Per tal de fer-nos arribar les vostres propostes o per apuntar-vos a algun grup contacteu aquí amb Coordinació.

Tenim aquest lloc web on anirem publicant temes interessants tant per a nosaltres com per a les persones que vulguin saber qui som i què fem. Actes especials, contribucions a la vida de la ciutat…. També tindrem presència a les xarxes socials i de mica en mica anirem ampliant totes les eines de comunicació interna i externa. Doneu-nos una mica de temps mentre acabem d'enllestir la part tècnica.

Si us voleu associar feu click aquí on teniu els passos a seguir.

Us Animeu? Doncs aquí us necessitem per defensar la nostra professió i per treballar per un Turisme Responsable i de Qualitat:

Qualsevol dubte, si us plau, envieu-nos un missatge al formulari de contacte. Seguiu-nos en aquest bloc!

 

Begoña Blanco, presidenta de la Junta de l'AGUICAT

Escribir comentario

Comentarios: 0