· 

JA EN SOM UN BON GRAPAT

En aquestes setmanes han passat força coses interessants per a la nostra professió com ara la celebració del Dia Internacional del Guia, hem realitzat les primeres reunions d’alguns grups de treball, i ja hem tingut la primera reunió institucional com a AGUICAT. Tenim més reunions previstes per a les següents setmanes i per això és fonamental que en formeu part i ens ajudeu en la mesura que pugueu.

Reunió del passat dia 3 de març de 2016.
Moment de la reunió del Grup de Comunicació

Un dels grups de treball que ja s’ha reunit és el grup d’intrusisme i qualitat. És necessari conèixer i tenir una visió força acurada sobre com es gestionen els free tours per poder actuar de la millor manera. Gràcies a unes denúncies fetes per alguns guies l’any passat a títol individual, es va veure que es poden obtenir resultats força bons. Aquest tema és força delicat i cal treballar-hi sobre una base ferma i amb passos meditats. Ara bé, ens hi hem de posar de valent perquè aquestes iniciatives proliferen. No ens podem aturar.

 

El grup de comunicació també s’ha reunit i ja s’han començat a fer recerques sobre la situació de la nostra professió arreu. L’objectiu és buscar bones i males pràctiques i intentar trobar solucions adequades a la nostra realitat. Aquí ens anirà bé qualsevol aportació que ens pogueu fer arribar (fotos de cartells, lleis, documents, fulletons, etc. que hàgiu pogut trobar de viatge a qualsevol lloc del món i que facin referència a la nostra professió). Ens ho podeu enviar directament al grup de Comunicació i ho utilitzarem per fer més pressió a les nostres institucions.

Una altra iniciativa de l’AGUICAT és la de començar a treballar en un Decàleg de Qualitat del Guia.

Us animem a escriure'ns per qualsevol consulta que tingueu sobre els grups. Tots som necessaris i tots podem ajudar. Animeu-vos, ajudeu-nos a desenvolupar les primeres idees, hi ha molta feina a fer i tota ajuda serà benvinguda.

Vídeos de la reunió informativa

Recordeu que per accedir a aquestos vídeos cal posar la contrasenya que us hem enviat a la newsletter, aquella de la cançó de Queen. Cada vídeo te una durada d'aproximadament 45 minuts. És ideal per a tots aquells que no hi vau poder assistir.Aprofitem per avançar-vos que si tot va bé, celebrarem la primera  Assemblea General de l’AGUICAT a finals de mes (aviat us enviarem la convocatòria oficial). Aquells que encara no hàgiu presentat tota la informació necessària, afanyeu-vos. Necessitem que ens féu arribar el full d’adhesió, les fotocòpies del DNI i del carnet de guia, i els 20 € (tot això, només els que no formàveu part del recurs de l’ACCO). Més instruccions aquí. I sobretot, parleu-ne amb els companys guies i intentem arribar a 200 guies ben aviat. La unió fa la força!

Recordeu que tenim Twitter i Facebook, i que són instruments molt importants fer difusió de la nostra associació. Qualsevol suggeriment de continguts interessants seran benvinguts. Hi podeu contactar directament amb els community managers (que obviament són de l'AGUICAT) enviant els vostres missatges als perfils socials.

Segueix-nos!! I piula amb nosaltres!!

 

La Junta

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Anthony Jacobson (jueves, 10 marzo 2016 10:09)

    Quan mes col·laborem tots els guies mes coses farem. Som-hi.