· 

PROPER OBJECTIU: Consell Turisme i Ciutat

Un dels projectes en els quals hem estat treballant aquests dies, ha estat el de presentar la nostra Candidatura al Consell de Turisme i Ciutat de Barcelona, una eina que servirà per tenir a tots els sectors de la ciutat asseguts a una mateixa taula i on tots ens podrem conèixer millor. Estem totalment convençuts, que serà una gran eina de cohesió i de treball en equip.

L'1 d'abril va començar el procés d’Exposició de Candidatures, l'AGUICAT és una de les 14 candidates dins del grup “Turístic i empresarial”. Aquesta exposició de candidatures acaba el dia 17 d’Abril. I des del dia 18 fins al 22 cada candidatura podrà votar, a vàries candidatures del seu mateix sector. Podeu veure totes les candidatures del nostre sector fent click aquí.

Del resultat d’aquesta votació en sortiran les 6 entitats escollides, en representació del món Turístic i Empresarial, que entraran a formar part del Consell de Turisme i Ciutat.

No ens queda cap altre remei que esperar al dia 22, patirem una mica, però estem convençuts que sigui quin sigui el resultat, serà positiu.

Per a AGUICAT seria un pas més en el reconeixement i la divulgació de la gran feina que fem els guies turístics habilitats, aportarem el nostre coneixement de la ciutat de Barcelona, de tots els agents implicats en el Turisme, i sobretot les ganes d’ajudar, de donar idees, de fer Barcelona encara millor per a tots els que hi vivim i hi treballem, creiem que podem ser de gran ajuda dins d’aquest consell.  

El vídeo de la Candidatura havia de ser com a màxim de 1,30 minuts. Aprofitem que tenim el nostre blog perquè tothom pugui veure la versió ampliada, amb les escenes eliminades.

 

Bego Blanco

Presidenta de l'AGUICAT i protagonista del vídeo


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    montserrat marti font (domingo, 17 abril 2016 18:48)

    Molt bé bonica! A veure si podem....!