· 

UN PAS MÉS

Hola a tots i totes,

 

Ja tenim els resultats de les Eleccions al Consell de Turisme i Ciutat, estem contents i tristos alhora. Contents perquè hem aconseguit 7 vots, som la 10ª associació de les que han aconseguit vots. No està gens malament, sobretot tenint en compte que ningú ens coneixia fa 3 mesos. I tristos perquè només formen part del Consell les 6 entitats més votades. La més votada ha estat la Cambra de Comerç amb 37 vots, no hi podíem pas competir amb les que han quedat per sobre nostre. Òbviament segons el nostre parer, potser no és massa transversal la composició, ja que ni l'AGUICAT ni l'APIT formen part del Consell, però tenim la paraula d’Associacions que ens han votat, de que podem contactar-hi, i fer-los servir d'altaveu de les nostre idees. Això ens reconforta i vol dir que força gent té ganes de treballar amb i per nosaltres. 

Aquí podeu veure els resultats

De totes maneres la porta no està tancada, hi haurà grups de treball on segurament podrem participar. I tenim la promesa d'aquestes altres Associacions d'oferir la seva ajuda. Realment han complert la seva paraula fins ara , ja que hem rebut vots, això vol dir que les que ens van i vam contactar, ens han votat. Aquestes votacions eren per escollir les entitats del Plenari del Consell de Turisme i Ciutat, l’òrgan consultiu on hi arribaran les propostes que s'hauran treballat als grups de treball. Allà és on nosaltres serem i anirem fent feina. 

Moltes gràcies a tots els Associats que vau fer campanya electoral amb nosaltres!!!!!!!!

 

Bego Blanco

Presidenta de l'AGUICAT

Escribir comentario

Comentarios: 0