· 

GIRONA EN TEMPS DE FLORS

L'AGUICAT vol promoure el turisme responsable i de qualitat, i us convida a passar-vos per Girona a veure les flors i els seus monuments.
Catedral de Girona en temps de flors

Any rere any, des d'en fa seixanta-un, Girona es vesteix de gala per convidar a tothom a celebrar l'arribada de la primavera d'una manera única al món. 

La primera edició i exposició va ser al Teatre de Girona l'any 1954 i va ser només un cap de setmana. Tot i l'èxit, no es va repetir fins al cap de dos anys i per això el 1956 es considera la primera edició. 

A partir del 1958 la zona decorada va ser el Monestir romànic de Sant Pere de Galligants on hi va continuar fins al 1985, any en el qual es traslladà a Sant Domènec, actual edifici de la Universitat de Girona. 

 

 

 

Va ser l'any 1992 quan tot el barri vell es va convertir en protagonista i el 1993 el poeta Josep Tarrés creà el lema "Girona Temps de Flors". Aquell mateix any va ser la primera vegada que es van obrir propietats privades i es va marcar un itinerari a seguir. 

Els habitants de la ciutat s'afegeixen a la festa decorant aparadors i participant en concursos de fotografia.

 

Agnès Rodriguez

Creadora de continguts de l'AGUICAT

Escribir comentario

Comentarios: 0