· 

CLIENTS AMB NECESSITATS ESPECIALS

Guies Aguicat en formació

La temporada baixa ha estat molt ben aprofitada. Alguns dels nostres associats van assistir a una sessió sobre com atendre millor als visitants amb necessitats especials. La Maria-José Anía ens va fer un repàs dels diferents tipus de discapacitat que existeixen i ens va donar un seguit de pautes a tenir en compte a l’hora de treballar amb persones pertanyents a aquest grup. Vam descobrir que són més de les que ens pensem i vam treure temes tan interessants com que no hem de tenir por a parlar dels colors quan parlem amb deficients visuals o de com no cal afalagar els gossos pigall; ells estan treballant. Així mateix, vam parlar de Scandic com a model de cadena d’hotels adaptada a clients amb aquest tipus de necessitats. En definitiva, va ser un primer tast i ens va omplir a tots de ganes de seguir formant-nos en aquest àmbit, sortir de l’aula i aprendre amb una experiència directa, més pràctica, que en les properes setmanes anirem dissenyant.

 

Anna Bahí


Escribir comentario

Comentarios: 0