· 

NOVA JUNTA AGUICAT

Presentació de la nova junta de l'AGUICAT a l'Assemblea Extraordinària del 8 de març
Presentació de la nova junta de l'AGUICAT a l'Assemblea Extraordinària del 8 de març

Ja fa dos anys que l’AGUICAT va començar el seu camí, unint guies ben diversos per una lluita comuna: poder seguir fent l’ofici que estimem, tot garantint la qualitat de la nostra feina.

 

I ara la nostra associació no desapareix, però la Junta que ha treballat intensament aquests dos anys s’ha guanyat descansar i, per sort, hi havia un relleu animat a seguir endavant amb el projecte.

 

A l'Assemblea Extraordinària de principis de març va ser escollida una nova Junta per majoria, i a partir d’ara seran ells qui assistiran a les reunions, trobades i xerrades representant l’AGUICAT.

 

 

 

Així doncs, la Junta actual la formen:

  • L’Agnès, en el càrrec de Presidenta
  • El Carles, en el càrrec de Vicepresident
  • La Sílvia, com a Secretària i enllaç amb el grup de Formació
  • En Carles, l’Àngel i en Dan es van presentar com a vocals i, com a tals, assitiran a trobades, reunions o organitzaran les accions que fem cada any com a col·lectiu, ja sigui per celebrar el Dia del Guia, com per fer germanor entre els companys celebrant els Solsticis tots plegats.
  • I no podem oblidar la Susanna, que des del principi ha gestionat tot el tema de la pàgina web i xarxes i que ho seguirà fent.

 Aquestes són les noves cares que continuaran amb l'esperit i el "savoir faire" de la Junta sortint.

 

Els seus objectius principals són:

 

  • Acabar de perfilar els criteris per a l'obtenció de la nova habilitació (per donar l'oportunitat a altres persones que vulguin ser guies, i per fer possible la renovació de carnet als que ja estem habilitats).
  • Continuar en l'organització de formacions.
  • Continuar els contactes amb institucions i espais relacionats amb el nostre sector.  
  • Organització de petits projectes nous i d'activitats, que ja són un clàssic, com les festes del Solstici, tours per als veïns, que tant d'èxit han tingut entre els guies i els nostres turistes per un dia.  

I, per acabar, vull agrair en nom de tots a la Junta sortint: Begoña, Joan, Maria Jesús i Estrella, i a tantes persones més que ens han ajudat i ens ajuden col·laborant en la mesura de les seves possibilitats a fer que:

  1. El número d’associats de l’AGUICAT sigui cada dia més nombrós.
  2. La nostra formació estigui al màxim d’on podem arribar gràcies a l'equip que les organitza.
  3. I també, molt important, fer conèixer aquesta professió que ens va enamorar, fa molts o pocs anys, que és ensenyar Catalunya als seus visitants.

 

Moltes gràcies i ENDAVANT! 

 

Míriam Jover

Associada a l'AGUICAT

Escribir comentario

Comentarios: 0