· 

CAMP NOU EXPERIENCE

#CampNouExperience
Els guies fent de "cracks" a la sala de premsa del Camp Nou

És ben sabut per tots que “El Barça és més que un club”, i la seva llarga història, juntament amb els èxits esportius aconseguits al llarg d’aquests més de cent anys de trajectòria, han fet que Barcelona vegi reflectida, directament o indirecta, la passió que desperta el Club a nivell mundial, amb una gran afluència de visitants a la ciutat.

Entre els guies, alguns som més futbolers, d’altres menys, però tots ens trobem que de tant en tant ens toca anar al Camp Nou a acompanyar un grup. Per tant, independentment del nostre grau de passió per aquest esport, hem d’estar ben formats en el tema, encara que ens faci respecte. 

Precisament per aquesta raó, des de l’Aguicat vam contactar amb la persona idònia per impartir-nos una formació del Barça al Camp Nou: en César Escuin. En César no només és un culé fins a la medul·la, sinó que, a més, sap tots els secrets del Camp Nou. I tot i la dificultat que comporta fer una visita per a guies que, qui més qui menys ja sap coses del Barça, va aconseguir tenir-nos enganxats en les dues hores de visita que ens va oferir. Van ser dues hores plenes de contingut, tant sobre la història del Barça, com recomanacions sobre com portar els grups al Camp Nou Experience.

Un cop vist el museu i parlat de la història del Club i de les copes guanyades, vam fer el recorregut per l’estadi. Vam fer una parada a la Sala de premsa, on en César havia sol·licitat permís per poder fer la meravellosa foto de grup que adjuntem al post, i vam continuar fins al tartan, on vam acabar la visita.

Moltíssimes gràcies, César, per aquesta meravellosa visita i per tots els continguts que ens vas ensenyar!!!

 

Sílvia Company

Equip de Formació de l'AGUICAT

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    César (sábado, 05 mayo 2018 20:16)

    Va ser un plaer poder compartir els coneixements. Gràcies a tu Silvia i a tothom qui va venir.
    Fins la propera