· 

GUARDONS DEL TURISME DE CATALUNYA 2018

El 27 de setembre de 2016, Dia Internacional del Turisme, els guies de diverses associacions, així com també guies no associats, vam reclamar davant del Museu Nacional d'Art de Catalunya que la Generalitat de Catalunya ens escoltés i tingués en compte el sector turístic i la importància de la seva qualitat. Alguns es van fer sentir a fora del Palau Nacional, d'altres vam entrar com a "convidades" per aconseguir parlar amb tothom que ens volgués escoltar. 

Els turistes que ens visiten, tant estrangers, com espanyols i catalans, tenen dret a rebre una informació veraç, contrastada i transmesa per professionals reconeguts i que s'han preparat i es preparen cada dia per donar la millor qualitat de servei. 

I resulta que aquest any, dos anys més tard, l'AGUICAT ha estat convidat oficialment pel Director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya a assitir al mateix acte, aquest cop al Palau de la Generalitat. 

La feina feta aquest dos anys i mig és reconeguda a cada reunió, trobada, o acte on participem. Saben qui som, a vegades fins i tot volen parlar amb nosaltres, i els guies som presents en els debats, ja sigui per intercanviar punts de vista sobre com oferir la província Barcelona a visitants i catalans, sobre la mobilitat a la ciutat, o sobre com tornar la Rambla als ciutadans. 

Escribir comentario

Comentarios: 0