· 

ANTONI BASSAS ENTREVISTA A CARLES ROIG

Després d'un altre estiu on, tot i les veus apocalíptiques, el turistes han seguit arribant a Catalunya i els catalans hem seguit gaudint del nostre territori, diuen que la temporada baixa ja ha arribat. 

De tant en tant, el turisme és converteix en protagonista de portades i de pàgines senceres de la premsa, però en aquesta ocasió vam gaudir d'una entrevista tranquil·la i reposada per parlar de la nostra feina i de com és de bonic fer-la. 

En Carles Roig, el nostre Vicepresident, va ser l'encarregat d'anar a les oficines del diari Ara i ser entrevistat per l'Antoni Bassas. No només ens van filmar l'entrevista, sinó que, a més, vam sortir a la pàgina central del diari del diumenge.

Quins nervis i quina responsabilitat representar la nostra professió davant de l'Antoni Bassas!

Al vídeo podreu veure com ho va fer de bé el nostre Vicepresident Carles Roig, i segur que descobriu coses de la nostra feina que mai no us havíeu plantejat. Si ho preferiu, podeu llegir l'entrevista escrita, però per als guies l'entonació del discurs ho és tot :D

Escribir comentario

Comentarios: 0