· 

US PRESENTEM... EL GRUP DE FORMACIÓ!

Aquí les teniu, reunides per facilitar que els guies de l'AGUICAT siguem els més formats.
Primera reunió del grup de Formació

I seguim en marxa consolidant els grups de treball. Ara li ha tocat al grup de Formació poder reunir-se davant d'una bona tasseta de cafè, ideal per fer "team building". Després d'aquesta primera reunió, hem decidit desenvolupar feina en cinc àmbits diferents:

  1. Desenvolupament professional del guia
  2. Gestió financera
  3. Mentoring
  4. Visites a monuments, museus i d'altres
  5. Biblioteca virtual

Estem amb moltes ganes de fer coses i esperen que us hi engresqueu, ja sigui per ajudar-nos en l'organització de tallers i visites, així com en la participació de les activitats organitzades. Si directament voleu formar part d'aquest grup, envieu un e-mail aquí.

 

Lídia Santiago, coordinadora del Grup de Formació

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0