· 

VISITA A LA CASA DE LA SEDA

A l'AGUICAT, a més de compartir amb vosaltres informacions que ens semblen interessants, hi tenim diferents àrees de treball. Des del grup de formació organitzem activitats de reciclatge de llocs nous i que poden ser del nostre interès. D'aquesta manera, tenim cura de la nostra professió i de la qualitat i actualitat dels continguts que expliquem.

I també aprofitem per fer-ne alguna de ben divertida i així trobar-nos per fer networking.

Aquesta setmana hem anat a la Casa de la Seda, un edifici fantàstic que va obrir les portes el passat mes d'abril. La Mireia (del BGB) ens va fer una visita informativa plena d’anècdotes i molt divertida. Amb ella vam viatjar a la Barcelona gremial, i ens va posar en contacte amb la màgia i el romanticisme de la fabricació dels teixits de seda així com de tots els processos necessaris per obtenir aquestes robes fines, lleugeres, elegants...

Personalment em va sorprendre saber que a la Xina estava penat amb la mort si algú desvetllava el procés i l’origen dels fils de seda, i tampoc sabia que a l’actualitat, la seda que es fabrica a Europa és sintètica.

Moltes gràcies a la Mireia, a tots els associats assistents i al BGB.

Segur que repetirem!

 

Lidia Santiago

Coordinadora del grup de formació de l'AGUICAT

 

Escribir comentario

Comentarios: 0