· 

UNA JORNADA DALINIANA

El fred ja és aquí i poc o molt, el nombre de visitants baixa. El temps lliure que tenim els guies turístics no és només per descansar. L'aprofitem per formar-nos, preparar visites i conèixer als companys. A vegades són unes hores visitant un monument o indret, a vegades fent un curs sobre un artista concret, o assistint a una formació per controlar la veu i així no forçar-la i poder evitar l'ús d'altaveus tant com sigui possible. La darrera formació que hem fet, gràcies a la proposta i ajuda d'un associat aguicatenc i al grup de formació, l'hem dedicat a Dalí i ha ocupat un dia sencer a Figueres i a Púbol. 

Salvador Dalí va decorar l'antic Teatre de Figueres per convertit-lo en l'objecte surrealista més gran del món. No es pot percebre en fotografies la quantitat d'objectes que hi va col·locar, per això preferim mostrar-vos-en detalls. Pintures, tapissos, joies i qualsevol altre tipus d'objecte que us pugui passar pel cap, pot ser trobat allà.

El castell de Púbol va ser un regal de Dalí a Gala i més tard va ser motiu perquè el Rei Joan Carles I li creés el títol de Marquès de Púbol. 

Malgrat ser en zones poc centrals de Catalunya, molts turistes adapten el seu viatge per poder-hi anar. Vosaltres coneixeu el Teatre-Museu Dalí de Figueres? I el Castell de Púbol? Si encara no els coneixeu, aquí teniu algunes imatges per fer-vos venir ganes de dedicar-li un cap de setmana. I si voleu, per descobrir-los a fons us recomanen fer-ho de la mà d'un Guia de Turisme habilitat per la Generalitat de Catalunya. 

Escribir comentario

Comentarios: 0