· 

MULLANT-NOS PELS REFUGIATS

A títol individual molts de nosaltres feia temps que hi pensàvem, però no sabíem com fer-ho. El tema dels refugiats ens preocupava. Era qüestió de posar-s'hi d'alguna manera. I un bon dia va sorgir la proposta: i si oferim visites guiades solidàries? Posar la nostra feina de guia al servei d'un col.lectiu que ho necessita, com és el dels refugiats.

Han estat uns mesos de planificació i organització de les rutes que faríem, els guies amb qui comptàvem per fer-les, la gestió de les entrades, contactar amb l'ONG Barcelona Human Aid, que es va implicar al màxim des del primer minut i a qui li agraïm moltíssim la feina que fa dia a dia, tant en els camps de refugiats com aquí.

Les visites d'ahir van ser un èxit gràcies a tots vosaltres, que vau venir o ens vau donar el vostre suport. I, com que una imatge val més que mil paraules, no podíem acabar les visites d'altra manera que mullant-nos pels refugiats...

Sílvia Company

Grup de Formació de l'AGUICAT 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0